Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook garantie als ik het zelf de montage uitvoer?

Ja ook bij zelf montage kan je beroep doen op de productgarantie,  het is natuurlijk wel belangrijk dat er bij montage aan alle voorschriften wordt voldaan.

Hoe bestel ik een gratis kleurmonster?

Op de website is er de mogelijk om monsters aan te vragen, dit kan op de specifieke productpagina. Op deze pagina kun je de juiste kleur selecteren (maximaal 3), het soort gevelbekleding van dat desbetreffende merk kiezen in de volgende stap en vervolgens een formulier in te vullen met uw gegevens. Naast monsters bestellen, kun je altijd nog via de mail monsters aan vragen. Dit kan via info@duurzameafbouwmaterialen.nl

Hoe kan ik de producten beter leren kennen?

Wij bieden vele mogelijkheden tot het beter leren kennen van de door ons aangeboden producten. Naast de productinformatieboekjes hebben we instructieboekjes, montage video's en kan je monsters aanvragen. Voor vragen over montage kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Hoelang duurt het voordat een bestelling op bestemming is?

Het is mogelijk om 24 uur na je bestelling de producten op bestemming te hebben. Dit ligt echter aan het afleveradres. We hebben een overzicht gemaakt waarop de leveringsgebieden met de leveringsdagen te zien zijn. Op de pagina levering en bezorgkosten vind je hier meer informatie over.