Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

Betalingsmogelijkheden

  Duurzameafbouwmaterialen.nl biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. U betaalt bij ons altijd gemakkelijk en veilig. Bij het afrekenen kiest u de gewenste betaalmethode, vervolgens volgt u een eenvoudig proces om de betaling af te ronden.

  U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  Contant betalen.

  Contant uw bestelling afreken is bij DAM-NL ook mogelijk, kies tijdens het afrekenproces voor de optie ''contante betaling'', na het voltooien van het bestelproces kunt u telefonisch of per mail contact op nemen om de betaling persoonlijk te voldoen.

  Wilt u uw bestelling afhalen? dit kan direct na ontvangst van uw betaling.

  Wilt u uw bestelling laten bezorgen na een contante betaling dan wordt deze direct na het ontvangst van uw betaling in behandeling genomen.

  Overschrijving.

  U kunt hiermee gewoon op uw eigen vertrouwde manier geld overboeken op onze rekening. 

  IBAN: NL59 KNAB 0500 8153 72. t.n.v. DAM-NL Duurzameafbouwmaterialen

  Let op: bestellingen worden pas in behandeling genomen nadat het totaalbedrag is bijgeschreven op het bovenstaande rekeningnummer.

  iDeal.

  Online betalen via ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Betalen doet u in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

  Paypal.

  Dit is een wereldwijd gebruikte betalingsmethode waarvoor u een PayPal account dient te hebben. Het bedrag zal bij betaling afgeschreven worden van uw PayPal account.

  Creditcard.

  Wij accepteren VISA, MasterCard, American Express & Maestro

  Apple Pay.

  Met Apple Pay kunt u veilig, eenvoudig en privé aankopen doen in honderdduizenden winkels, in populaire apps en online via Safari.

  Google Pay.

  Betaal op de Google-manie. Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties.

  Shop Pay: 

  Shop Pay is een versnelde kassa waarmee klanten hun gegevens kunnen opslaan, zodat ze transacties in de toekomst sneller kunnen voltooien.

  Bankcontact.

  Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart.

   

  Shopify iDeal Betalingen - Dossier UpYourSales.nl

  • Prijzen

  Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% btw.

  Bij het afrekenen en op de factuur is het btw bedrag zichtbaar.