Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

Algemene informatie

  • Goederen retourneren.

Op retourneringen gelden onze algemene voorwaarden. Indien er retournering van toepassing is moet deze ten alle tijden vooraf zijn aangevraagd door de klant. Zonder retouropdracht mogen onze chauffeurs geen retourgoederen meenemen. je kunt een retournering aanvragen via info@duurzameafbouwmaterialen.nl. Deze aanvraag wordt eerst beoordeeld of het retour wordt aangenomen en kan dus nooit telefonisch - al dan niet in het bijzijn van onze chauffeur - worden beoordeeld of afgehandeld.

  • Incorrecte levering.

Indien er vermoeden bestaat dat er een bestelling onjuist is, dient er toch eerst te worden gelost. Indien nodig kan er een retouraanvraag worden gedaan. het is niet toegestaan om het lossen van een opdracht te weigeren, gebeurt dit toch dan kan dit tot nieuwe (extra) vrachtkosten leiden.

  • Prijzen.

Prijzen op de website zijn in euro's en excl. btw. De vermelden prijzen zijn brutoprijzen. Kortingen alleen tijdens actie's. Voor projecten/ grote afnames kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen.

  • Montage

Je dient ten allen tijden de montagevoorschriften in acht te nemen. De montagevoorschriften zijn te vinden op www.duurzameafbouwmaterialen.nl. Hier vind je ook instructievideo's en product folders.

  • Kleuren ter benadering

De RAL- kleuren op de afbeeldingen van deze website zijn ''bij benadering'' en kunnen licht afwijken van de werkelijkheid. DAM-NL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele afwijkingen. Wil je een kleur of product graag in het echt zien voordat je deze besteld? Vraag dan gratis een monster aan.

  • Garantie

De aangeven garantietermijnen zijn van toepassing op Nederland, België en Duitsland. Deze zijn aflopend en kunnen per kleur verschillen. raadpleeg voor meer informatie onze garantievoorwaarden op de website.

  • Brandklasse

Wij hebben voor diverse producten een brandklasse-certificaat. Deze kun je aanvragen via onze klantenservice. Het is ook mogelijk om diverse producten in een hogere brandclassificatie te verkrijgen, neem ook hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • CE Markering

Al onze producten voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. De CE-markering van een bouwproduct geeft informatie over de prestatie van het product. Bepaalde producten zijn voorzien van een geharmoniseerde norm. De technische data van deze producten zijn het resultaat van testen onder deze norm. De Prestatieverklaringen kun je aanvragen via onze klantenservice. De CE-markering laat zien dat er is getest volgens Europese geharmoniseerde testmethoden. Dit betekent dat je een veilig product in handen hebt.

  • Kleuren monsters en/of samples

Je kunt bij ons gratis kleurenmonsters van onze producten aanvragen. Dit kan eenvoudig via de website, of via een aanvraagverzoek bij onze klantenservice. Je ontvangt binnen 3 werkdagen na behandeling van je aanvraag het postpakket. Wil je structuurfolies vergelijken? Vraag dan via de klantenservice een kleurenfoliewaaier aan.

  • Algemeen

Drukfouten en wijzigingen in kleuren, prijzen, verpakkingen, afmetingen en uitvoeringen op deze website zijn onder voorbehoud. Prijswijzigingen, Druk- en/of typefouten voorbehouden.