Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

Over ons

Welkom bij DAM-NL,
 
Wij zijn een enthousiast jong bedrijf die altijd het belang en tevredenheid van de klant voorop stelt, denken graag mee en zijn ontzetten flexibel.

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan duurzame kunststof en volschuim afbouwmaterialen voor in en om uw woning. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee om jouw als particulier of als professional verder te helpen bij het maken van de juiste keuze, je te ondersteunen bij vragen óf zelfs volledig te ontzorgen bij zowel het uitwerken als het uitvoeren van jouw project.

De duurzame producten die wij aanbieden zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit, zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsarm en hebben in de meeste gevallen 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van ca. 30 jaar!

Heb je een vraag over een product of het toepassen hiervan, ben je van plan zelf te gaan monteren en heb je hier een vraag over óf ben je op zoek naar een betrouwbare montageservice die het werk voor u uit handen neemt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

  

Naam onderneming: DAM-NL
Handelend onder de naam: www.duurzameafbouwmaterialen.nl
Vestigingsadres kantoor: Diemerschans 5, 3432 CV Nieuwegein
Vestigingsadres afhaalmagazijn: Brabanthaven 1, 3433 PJ Nieuwegein
Vestigingsadres showroom: Brabanthaven 1, 3433 PJ Nieuwegein
E-mailadres: info@duurzameafbouwmaterialen.nl
KvK-nummer: 78703549
Btw-identificatienummer: NL003371984B25