Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

Levering en bezorgkosten

  • Levertijd

De gemiddelde levertijd van een bestelling is 1 á 2 werkdagen, dit is deels afhankelijk van het afleveradres en de voorraad van de materialen.

In veel gevallen kunnen wij uw bestelling de volgende werkdag leveren mits deze voor 10:00 uur besteld en betaald is.

Wij leveren bestelling welke voor 10:00 besteld en betaald zijn normaliter de eerst volgende vaste aflever dag binnen uw postcode gebied uit, u ontvangt van ons na het plaatsen van uw bestelling een transportbevestinging email met daarin de dag van levering vermeld zodra wij uw bestelling verwerkt hebben.

Wanneer wij leveren in uw postcodegebied vind u in ons leveringsgebieden overzicht.

Liever op een andere dag geleverd? Geef dit dan aan als opmerking bij het plaatsen van uw bestelling of neem contact met ons op.

  • Bestelling laten bezorgen

Als u een bestelling bij ons heeft geplaatst nemen wij deze in behandeling zodra wij de volledige betaling ontvangen hebben. We gaan er vanuit dat u uw order goed heeft gecontroleerd en dat de bestelling geen onjuistheden bevat. Op de dag van bestellen kunnen wij (in sommige gevallen) nog kosteloos aanpassingen doen. Zodra de order is doorgegeven aan de transporteur is deze definitief. 

Eventuele wijzigingen kunnen kosten met zich meebrengen, deze kosten zijn voor de klant.

Wij houden u op de hoogte van de verwerking van uw bestelling, u ontvangt van ons bericht zodra de leverdatum bekend is.

Levering op een gewenste datum/dag ontvangen? Geef dit duidelijk aan bij het plaatsen van uw bestelling, wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en dit met u af te stemmen.

  • Bezorgkosten

Voor pakketzendingen regulier rekenen wij een toeslag € 12,50 incl. btw (3-8 werkdagen levertijd)

Voor pakketzendingen met spoed rekenen wij een toeslag € 21,50 incl. btw (1-2 werkdagen levertijd)

Voor orders tot  € 375,-  zijn de verzendkosten € 75,- incl. btw

Voor orders van € 375,- tot € 600,-  zijn de leveringskosten € 55,00 incl. btw

Voor orders van € 600,- tot € 800,- zijn de leveringskosten € 30,00 incl. btw

Voor orders van € 800,- en hoger is levering GRATIS.

De verzend en afhandelingskosten zullen automatisch aan uw winkelwagen worden toegevoegd.

Levering op de Waddeneilanden is geen probleem, neem hiervoor a.u.b. contact op met de klantenservice.

Bovenstaande bezorgkosten gelden voor leveringen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en *).

* leveringskosten voor kooiaap leveringen bedragen € 90,- excl. btw. (€ 108,90 incl. btw) , kooiaap levering leveringen geschieden altijd op aanvraag!

* leveringskosten voor België liggen tussen € 145,- en € 295,- excl. btw. Kiest u tijdens het afrekenen voor transport naar België dan kunt u kiezen voor een levering per regio. Duurzameafbouwmaterialen.nl heeft het recht om extra verzendkosten in rekening te brengen bij het kiezen voor een onjuiste verzendregio. Heeft u liever vooraf een overzicht van de kosten vraag deze dan gerust aan.

  • Waar moet ik rekening mee houden bij aflevering?

Er dient iemand aanwezig te zijn op de dag van levering om te helpen met lossen tussen 07:00 en 17:30.

De bestelling wordt afgeleverd met een vrachtwagen en je wordt  voor levering gebeld door de chauffeur, natuurlijk hebben we hier wel uw telefoonnummer voor nodig. Er moet altijd een vrachtwagen (minimaal 18m1) voor de deur of bouwplaats kunnen komen. Is dit niet mogelijk dan kan de levertijd vertraging oplopen. 

  • Leveringsgebieden per postcode

Wij bezorgen via het onderstaande leveringsschema, hierin kunt u o.b.v. de eerste 2 cijfers van uw postcode zien op welke dag er in uw gebied geleverd wordt. Bestellingen die voor 10:00 uur worden geplaatst, zullen de eerst volgende geplande aflever dag bezorgd worden.

maandag - donderdag
dinsdag - woensdag - vrijdag
dinsdag - vrijdag
elke werkdag
alleen dinsdag
maandag - woensdag - vrijdag


 

 

  • Bestelling afhalen

U kunt via Duurzameafbouwmaterialen.nl ook uw bestelde artikelen rechtstreeks afhalen bij onze groothandel in Nieuwegein. U kunt voor deze optie kiezen tijdens het afrekenproces.

Omdat onze producten vaak bestaan uit lange lengtes (6 m¹) bieden wij als extra service aan om deze bij het afhalen af te korten voor vervoer, dit doen wij met maximaal 2 zaagsnede per lengte/collie. (m.u.v. plaatmateriaal)

Bestellingen die voor 10:30 uur besteld en betaald zijn kunnen dezelfde dag vanaf 13:00 uur tot uiterlijk 16:00 uur afgehaald worden.

Bestellingen die ná 10:30 besteld en betaald zijn kunnen de volgende werkdag afgehaald worden vanaf 08:30 uur tot uiterlijk 16:30 uur.

Afhalen van uw bestelling kan alleen op vertoon van uw afhaalbevestiging, deze ontvangt u van ons in een aparte email.

AFHALEN IS NIET MOGELIJK TUSSEN 12:15 EN 13:00 UUR!