Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

KOZIJNAFWERKING

Voor het afwerken, renoveren en zelfs isoleren van deuren en kozijnen leveren wij een totaalpakken voor zowel de binnen als buitenkant. Volschuim en hard PVC panelen, platen en profielen direct uit voorraad in diverse kleuren en uitvoeringen. naast het leveren van de profielen en panelen leveren wij ook kunststof vensterbanken voor een totale afwerking van uw kozijnen.

VOLSCHUIM DAGKANTAFWERKING:

Met het uitgebreide assortiment dagkantafwerkingen voor kunststof kozijnen kun je dagkanten netjes afwerken. Dit product is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten dagkant profielen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuur-foliën en materialen zoals volschuim. Naast deze volschuim afwerking bieden wij ook een ruim assortiment HARD PVC afwerkingsprofielen aan, deze vind u onder HARD PVC dagkantafwerking bij de kozijnafwerking.

VOLSCHUIM DAGKANTAFWERKING ASSORTIMENT

HARD PVC DAGKANTAFWERKING:

Wij bieden een ruim assortiment aan keuze van verschillende plint en afwerkprofielen. De HARD PVC profielen kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden, de kunststof profielen zijn UV bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Door het uitgebreide assortiment bieden wij nagenoeg voor elke kozijnafwerking een oplossing. Naast deze profielen bieden wij ook een ruim assortiment volschuim platpanelen aan, deze vind u onder volschuim dagkantafwerking bij de kozijnafwerking.

HARD PVC DAGKANTAFWERKING ASSORTIMENT

VENSTERBANKEN:

Mooie vensterbanken zijn een onmisbare aanvulling op je interieur. Met vensterbanken kun je een mooie plaats creëren voor uw planten en decoratie, of de foto's van de mooiste herinneringen. Duurzameafbouwmaterialen biedt u een drietal soorten vensterbanken aan die zowel nieuwbouw, renovatie óf zelfs een snelle opfris beurt toepasbaar zijn. Diverse designs, kleuren en types zorgen ervoor dat deze geschikt zijn voor een ieder zijn wens.

VENSTERBANKEN ASSORIMENT

DEUR- EN KOZIJNVULLING:

Duurzameafbouwmaterialen.nl levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelen en paneelprofielen direct uit voorraad. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie sandwichpanelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden in kozijn- of deurvulling en om HACCP hygiënische ruimtes te bekleden. Dit zijn PVC, HPL en Renolit platen, die je bijvoorbeeld aan de binnenkant achter de paneelprofielen kunt plaatsen. Tevens zijn deze sandwichpanelen en paneelprofielen toepasbaar in alle borstwering en kozijnen, hierdoor is renovatie of isolatie van uw bestaande deur of kozijn gerealiseerd in een handomdraai.

 

 DEUR- EN KOZIJNVULLING ASSORTIMENT