Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

DAKRANDAFWERKING

Een verzorgde dakrand geeft de woning een nette en afgewerkte uitstraling. Het assortiment bestaat uit dakranden van de merken: VinyPlus, Eurotexx, Milexx en Milexx Big Board, eventueel voorzien van een sierlijke kraal voor een authentieke uitstraling. De dakrandpanelen zullen een oplossing bieden voor elke klus. Om de klus goed af te leveren, zijn er bijpassende afwerkprofielen leverbaar, voor een nette en afgewerkte uitstraling.

Een houten dakrand kan bij achterstallig onderhoud gaan rotten, schimmelen of zelfs verkleuren. Na +/-5 jaar is het zelfs tijd om de houten dakranden te vervangen of te renoveren. Kunststof dakranden gaan langer mee, zullen niet rotten, schimmelen of verkleuren. Schilderen behoort tot de verleden tijd en de kunststof dakranden zijn makkelijk schoon te maken, enkel een sopje doet wonderen!

VinyPlus:

De VinyPlus dakrandpanelen kenmerken zich, evenals de VinyPlus gevelpanelen, door zijn holle kamer profiel en zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststoffen waarop een structuurfolie wordt aangebracht. De structuurfolie zorgt voor een natuurlijke houtlook uitstraling en biedt de mogelijkheid om de panelen in de gewenste kleur te bestellen. De Vinyplus dakrandpanelen zijn leverbaar in lengtes van 6 meter en bestaan uit twee verschillende breedtes: 200 mm en 295 mm.

vinyplus dakrand

VINYPLUS DAKRAND ASSORTIMENT

Milexx:

De Milexx volschuim dakrandpanelen zijn gemaakt van kunststof met een volschuim kern en een co-extrusie toplaag. De panelen zijn leverbaar in haakse en ronde hoek in een aantal standaard kleuren. De Milexx volschuim dakrandpanelen zijn leverbaar in een lengte van 6 meter en komt met in acht verschillende breedtes: 100, 150, 175, 200, 225 250, 300 en 400mm. Daarnaast bieden wij ook overstekpanelen en buitenplafonds aan in kunststof en volschuim uitvoering.

milexx dakranden

MILEXX DAKRAND ASSORTIMENT

Milexx Big Board:

De volschuim dakrandpanelen zijn gemaakt van kunststof met een volschuim kern en een co-extrusie toplaag. De panelen zijn leverbaar in dakrandpanelen met structuurfolie en dakrandpanelen met een sierkraal met dito structuurfolie. De Milexx Big Board dakrandpanelen zijn leverbaar in lengtes van 6 meter en verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes: 225, 300 en 400mm.

milexx bigboard

 MILEXX BIG BOARD DAKRAND ASSORTIMENT

Overstekpanelen, platpanelen en buitenplafonds:

Naast het uitgebreide assortiment aan dakrandpanelen bieden wij ook overstekpanelen, platpanelen en buitenplafonds aan in kunststof en volschuim uitvoering. hiermee voorziet u niet alleen uw dakgoot of dakrand van een onderhoudsvrije en duurzame afwerking maar kunt u bijvoorbeeld ook het plafond van uw carport of kapschuur netjes afwerken. 

OVERSTEKPANELEN PLATPANELEN BUITENPLAFOND ASSORTIMENT

Kenmerken kunststof dakranden

  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • eenvoudige montage
  • Weersbestendig
  • Uv-bestendig
  • Vochtbestendig
  • Natuurlijke uitstraling
  • Lange lengtes

Totaalpakket voor dakrandafwerking

Naast de soorten dakranden leveren wij ook plaatmateriaal en afwerkprofielen voor een totale detail afwerking van je dakrand.

 

dakrand renovatie