Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

GEVELBEKLEDING

 

KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING:

Kunststof gevelbekleding wordt steeds vaker gebruikt als alternatief voor houten gevelbekleding. De houten gevelbekleding kan gebreken vertonen die met kunststof uitgesloten worden. Zo rot of schimmelt kunststof niet en is het onderhoud aan de gevelpanelen aanzienlijk lager doordat je het niet hoeft te schilderen of te behandelen met chemische middelen.

De uitstraling van kunststof gevelbekleding wordt steeds gevarieerder. Zo zijn er verschillende unikleuren leverbaar, waaronder houtlook structuren. De VinyPlus gevelpanelen zijn in 27 verschillende kleuren en structuren mogelijk. 

vinyplus gevelbekleding soort

VINYPLUS RONDKANT ASSORTIMENT

VINYPLUS RABATDEEL ASSORTIMENT

VOLSCHUIM GEVELBEKLEDING:

Volschuim gevelbekleding wordt gemaakt van PVC gecombineerd met gist. Door deze combinatie ontstaat er een reactie, waardoor volschuim ontstaat. Hierdoor zijn de panelen slagvast, makkelijker hanteerbaar en makkelijker verwerkbaar.

De uitstraling van de verschillende merken volschuim gevelbekleding verschillen. Eurotexx gevelpanelen zijn verkrijgbaar in dubbelrabat en potdeksel voorzien van een grove structuur met een co-extrusie laag waardoor deze uitermate geschikt zijn als gevelbekleding.

eurotexx gevelbekleding soort

EUROTEXX DUBBEL RABAT ASSORTIMENT

EUROTEXX POTDEKSEL ASSORTIMENT