Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden, hierdoor kan het zijn dat sommige pagina's niet goed werken, onze excuus voor het ongemak.

PLATEN EN PROFIELEN

HPL PLAATMATERIAAL:

Plaatmateriaal gemaakt van HPL (High Presure Laminate). De HPL platen voldoen aan alle hoge eisen en zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren. De Mylit HPL platen zijn leverbaar in in lengtes van 3000 en 3050mm en verkrijgbaar in verschillende breedtes van 1300 en 1500mm.

milyt dakranden

MILYT HPL PLAATMATERIAAL ASSORTIMENT

 

PVC PLAATMATERIAAL:

De PVC platen zijn slecht 1,5 mm dik en worden vooral toegepast als reparatieplaat of bedekkingsplaat wanneer er bijv. schade aan een bestaande afwerking is ontstaan. Doordat dit product erg dun is is hij zeer makkelijk toepasbaar en zijn er weinig tot geen andere afwerk aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld kozijn of borstwering.

MILIN PVC PLAATMATERIAAL ASSORTIMENT

 

VOLSCHUIM PLAATMATERIAAL:

De Vekaplan volschuim Gladde hard PVC plaat is 10 mm dik, wat lichter van gewicht en zeer ruim toepasbaar. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren. Ook voor SF Trend platen kun je bij ons terecht. Wil je meer informatie over kleuren, afmetingen en prijzen bekijk deze via de onderstaande pagina.

VEKAPLAN PLAATMATERIAAL ASSORTIMENT 

 

HARD PVC AFWERKPROFIELEN:

Wij bieden een ruim assortiment aan keuze van verschillende profielen. De HARD PVC en kunststof profielen kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden, de kunststof profielen zijn UV bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Naast deze profielen bieden wij ook een ruim assortiment volschuim platpanelen aan, deze vind u bij de kozijnafwerking.

MILIN HARD PVC AFWERKPROFIELEN